Senaste Sviber nyheter

Nyhetsarkivet

Nyheter

Telia och tvillingabonnemang

Några medlemmar har meddelat styrelsen nyligen att de fick brev från Telia om extra avgifter för att ha flera TV-boxar inkopplade.

Samverkansgruppen till Varas fiberföreningar har tagit upp detta med Telia - i det avtalet vi har med Telia ingår det att en fastighet kan ha flera boxar inkopplade.

Vi har nu fått bekräftat, Telias kundtjänst har meddelats att de 6 föreningar i Vara inte skall debiteras för Tvillingabonnemang. Om någon fastighetsägare får en faktura på denna tjänst, skall fastighetsägaren kontakta kundtjänst så att beloppet kan krediteras.

Publicerad: tisdag 27 april

FÖRENINGSSTÄMMA

SYDVÄSTRA VARA FIBER EK. FÖRENING
kallar till FÖRENINGSSTÄMMA
Söndagen den 25 april 2021 kl 19.00 i Arentorps Föreningshus.


Medlemmar i Sydvästra Vara Fiber Ek. Förening välkomnas till ordinarie föreningsstämma, se dagordning nedan. Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer önskar vi att Ni anmäler Er på e-post: styrelse@sviber.se eller SMS till 070-3081223.

Ni kan även vara med via telefon, ring 08-99 92 12 och ange möteskod 87 88 11 så kopplas Ni in till mötet.

Ni kan även lämna en skriftlig fullmakt att rösta till annan medlem som går på mötet.

Ladda ner kallelse/dagordning som pdf

Publicerad: onsdag 31 mars

Extra Föreningsstämma

Vi kallar till en extra föreningsstämma den 22:e november. Föreningarna i Vara kommun planerar samgåpende/fusion för att förbättra förutsättningarna för ett långsiktigt starkt ägande. Styrelsen behöver stämmans beslut att få uppdrag att ta fram en fusionsplan -
kallelse_extrastaemma_20201122.pdf

Publicerad: fredag 16 oktober 2020